به گزارش خبرگزاری «حوزه» از ارومیه، ابراهیم محمدی، امروز در سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه ارومیه، با اشاره به اینکه تمام اهداف آموزش و پرورش تربیت نیروهای در تراز انقلاب نظیر شهید باکری و حججیها است، اظهار داشت: عدهای با مطرح کردن سند ۲۰۳۰ میخواهند به اهداف سیاسی خود برسند و امروز همه اهداف آموزش و پرورش استان اجرای سند تحول بنیادین بر مبنای بیانات رهبر انقلاب است.
وی، تعمیق باورهای دینی، پرداختن به آموزش و پروش بر مبنای آموزههای دینی، نشاط اجتماعی با رویکرد دینی و تربیتی، تحقق باورهای درونی را از جمله اهداف سند تحول آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: امروز در آذربایجانغربی بیش از ۵ هزار مدرسه با ۲۵ هزار کلاس فعالیت میکند که سه هزار آموزشگاه و مدرسه در روستاها مستقر است و از بین آنها ۱۹ مدرسه با یک دانشآموز فعالیت میکنند و همه اینها در راستای تحقق عدالت آموزشی است.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی اضافه کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چهار بخش حاکمیت، نهادهای دولتی، رسانهها و خانواده در کنار هم برای نتیجهبخش بودن تعلیم و تربیت فعالیت خواهند کرد و همه باید بنا به فرموده مقام معظم رهبری برای تعالی آموزش و پرورش کمک کنند.
وی افزود: امروز رسالت همه مردم و مسئولین کمک به آموزش و پرورش به عنوان یک نظام حاکمیتی است.
محمدی با تاکید بر اینکه امروز دانشآموزان نیازمند الگوهای دینی هستند و آموزش و پرورش تمام تلاش خود را برای معرفی الگوهای دینی و ملی به کار خواهد بست بیان داشت: دشمن بعد از شکست در جنگ تحمیلی و مقاومت چهل ساله مردم ایران روی به معرفی الگوهای کاذب به جوانان آورده است و در این راه از شبکههای مجازی هم کمک میگیرد و خانوادهها باید نسبت به این مساله هوشیار باشند.
وی افزود: علی رغم مشکلات موجود در آموزش و پرورش استان که نیازمند نگاه ویژه مسئولین است، آموزش و پرورش در همه شاخصهها رو به پیشرفت است و در بین استانها جز شش استان برتر در کیفیت أموزشی است و در همه یادوارهها، همایشها و المپیادها نفرات برتر را دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجانغربی با بیان اینکه در اقامه نماز آموزش و پرورش استان جز نهادهای برتر استانی است تصریح کرد: نظام توسعه کشور از مسیر تعلیم و تربیت است و برای یاری رساندن به آموزش و پرورش همه باید تلاش کنند و امروز آسیبهای اجتماعی، دین و زندگی دانشآموزان را تهدید میکند و فعالیت گسترده شبکههای مجازی الگوهای مجازی را بجای الگوهای دینی و ملی به جوانان معرفی میکنند.
وی در پایان با تذکر به برخی سیاسیون بر عدم دستاویز قرار دادن تعلیم تربیت برای رسیدن به مقاصد دنیوی بیام داشت: ضمن احترام به نامزدهای انتخاباتی، متاسفانه عدهای برای رسیدن به مقاصد انتخاباتی آموزش و پرورش را وسیله قرار میدهند و ما اجازه نمیدهیم از فضای تعلیم و تربیت برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود استفاده کنند.
انتهای خبر/